Cele mai inteligente jafuri care au fost comise vreodată

966

Cele mai inteligente jafuri care au fost comise vreodată.

 
Unele dintre cele mai mari jafuri din lume sunt ata de bine planficate,ianact au autori neidentificati sau neprinsi.Iata cateva dintre aceste jafuri.
1.DB COOPER-in anul 1971 s-a urcat intr-un avion,i-a dat un bilet stewardesei inainte de decolare, ca el este un terorist,a cerut 200.000$ si cateva parasute.Dupa ce a primit ce a cerut,avionul a decolat si dupa 30 min de zbor si-a pus parasuta si s-a aruncat din avion.nu a fost gasit niciodata.
2.In 1978,un grup si-a pus in aplicare planul de a jefui un seif ,ce se afla in aeroportul JFK.Au incercuit agentii de paza si au furat 6 mil.$.Nu au putut fi acuzati,deoarece in uramtorul an au murit toti din diferite cauze.
3.Jaful din Marele Tren-in 1963 un grup din Marea Britanie a pus la cale un jaf parca desprins din filmele western.Creand un semn fals de oprire,au putut sa jefuiasca trenul regal de corespondenta,in care se aflau 7 mil.$.Dupa jaf s-au pus la un joc de monopoly cu banii furati si astfel 4 dintre ei au fost arestati din cauza amprentelor lasate pe joc.
4.In septembrie 2009,in Suedia,niste hoti au folosit un elicopter furat pt a ateriza pe o cladire unde sunt depozitati bani.Coordonati,hotii au patruns in custile cu bani si au reusit sa fure si sa fuga.Intr-un an au fost prinsi,presupunandu-se ca faceau parte din fortele armate speciale ale Serbiei.
5.In 2005,muncitorii unei banci din Brazilia ,care s-au intors luni la servici au constatat ca fusesera jefuiti de 70 mil.$.S-au prefacut ca sunt muncitori de la o ferma si au adus camioane cu animale,pt a justifica praful creat in urma saparii tunelului ce ducea la seif.
6.Jaful de la magazinul de bijuterii Harry Wilston din Paris din anul 2008,iese in evidenta prin curajul hotilor.Culmea este ca fusese jefuit si in 2007.Cei patru hoti au avut informatii din interior,deoarece stiau unde sunt ascunse cutiile cu cele mai pretioase bijuterii si stiau numele tuturor celor angajati.Trei dintre ei erau degizati in femei.Au luat bijuterii in valoare de 80 mil $!!!Hotii nu au fost prinsi nici in ziua de azi.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!