CARNE FALSA! Carne lipita cu un adeziv secret

CARNE FALSA! Carne lipita cu un adeziv secret

 
SOCANT!!!
Resturile de carne sunt lipite cu un adeziv,ca sa se creeze o bucata mare de carne.Si daca acest lucru a fost descoperit in America,oare la noi ce se intampla?
Ideea este ca americanii nu au legislatie impotriva acestei practici!
Acest lucru se petrece cu bucatile mici de carne ,care nu mai pot fi vandute la preturi mari,asa ca le lipesc si fac o bucata de carne mare si frumoasa,care este vanduta ca si o carne de calitate superioara.
Aceasta practica a fost data in vileag de catre un producator de carne de vita,care incearca sa pastreze carnea cat mai natural si astfel i se face concurenta neloiala de catre anumiti producatori,care si din resturi reusesc sa faca bucati mari de carne,ce pare apetisanta,in asa fel incat nici maestrii bucatari nu reusesc sa diferentieze falsul de veritabil.
Acelas lucru se petrece cu carnea de porc,pui si peste!
Ideea este ca ”lipiciul”poate fi facut dintr-o bacterie,asa ca daca iti place carnea in sange te expui riscului de contaminare cu bacteria!
Alte nereguli descoperite au fost injectarea bucatilor de carne cu apa cu arome,vanzarea carne de oaie ,care era prezentata ca fiind de miel.
 
 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si un LIKE si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!