10 lucruri care se vor întâmpla în următorii 20 de ani

10 lucruri care se vor întâmpla în următorii 20 de ani.

 
In zilele noastre, lumea se schimbă foarte rapid și nu trebuie să uitam cât de departe a ajuns pentru a vedea diferențe mari la care am asistat pana acum. Așa că, va întreb pe voi, asa credeți ca va arata lumea in 2036?
10.PRINTAREA 3D– care deja este o realitate,numai ca pe masura ce tehnologia avanseaza si preturile scad automat,deci acest tip de imprimanta va deveni ceva uzual.in plus acest fel de imprimare isi va gasi folosul si in medicina,in construirea unor proteze perfect adaptate corpului uman si in viitor imprimarea 3D a organelor necesare pt transplant
9.CIMENTUL CARE SE REPARA SINGUR – betonul a schimbat lumea o data si mai are in plan sa faca posibil acest lucru si a doua oara.Cand apa se infiltreaza in ciment,cauzeaza crapaturi,asa ca se lucreaza la o substanta ,care in amestec cu cimentul sa actioneze cand apar crapaturile ,prin repararea/umplerea lor.
8.PLASTURI CARE OPRESC SANGERAREA – de fapt este un gel,care aplicat pe rana opreste instantaneu hemoragia.Gelul a fost folosit doar in domeniul veterinar pana acum,asa ca se testeaza ce efecte ar avea si pe organismul uman.
7.TRATAMENTUL CANCERULUI – oamenii de stiinta sunt foarte aproape de descoperirea tratamentului pt toate tipurile de cancer.Testarile initiale pe soareci au avut rezultate pozitive.Rezultatele au fost spectaculoase:cancerul de plamani ,la rozatoare,a fost vindecat in 20 de zile.
6.EXTREMISMUL IN CRESTERE – lumea devine un loc din ce in ce mai inspaimantator si mai plin de ura.Tuturora le este frica de terorism si actiunile dictate de frica vor avea consecinte adanci si dezastruoase
5.ROBOTI PERSONALI – toti care si-au imaginat viitorul ,inevitabil,s-au gandit si la roboti.Cum multe ramuri ale industriei se bazeaza din ce in ce mai mult pe roboti,este inevitabila si dezvoltarea robotilor pt uz personal.Insa este putin probabil sa aiba forma humanoida si mai degraba sa aiba un ecran cu diferite mimici.
4.CRIZA DE ALIMENTE – cum populatia planetei este in continua crestere,criza de alimente este foarte probabil sa aiba loc in urmatorii ani.Cu o populatie estimata la 9 miliarde pana in 2030,productia de alimente trebuie sa creasca cu 50%.
3.DOWNLODARI DIN CREIER PE CALCULATOR – pana in 2030 vom inventa interfate ale creierului,care vor permite descarcarea ,spre ex,a unui fisier ce te invata o limba straina ,direct in creier si nu pe telefon sau laptop.Descarcarea fisierelor se va face asa cum astazi descarcam filme sau muzica.
2.ANTIBIOTICE FARA RANDAMENT – cu totii ati auzit de rezistenta din ce in ce mai crescuta a infectiilor in fata antibioticelor,ceea ce probabil in urmatorii 20 de ani va fi principala cauza a deceselor.
1.RAZBOIUL- – pana acum razboaiele au fost castigate de tarile cu cei mai multi militari sau cele mai multe arme.Pe masura ce razboaile sunt purtate de masini tehnologizate,cum vom sti cine a castigat,atata timp cat pierderile de militari vor fi minime?Probabil va pierde cel care a suferit cele mai mari pagube asupra masinilor de razboi.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!