10 dintre cele mai luxoase inchisori din lume

10 dintre cele mai luxoase inchisori din lume.

 
Iata topul celor mai luxoase inchisori din lume:
1.INCHISOAREA HALDEN- din Norvegia-daca nu stii ce sa alegi in viata(sa fii infractor,sau muzician),poti merge la aceasta inchisoare si sa fii ambele,deoarece aceasta este singura din lume dotata cu un studiou de inregistrari pt prizonieri!Detinutilor li se predau lectii de muzica,pot invata meseria de bucatar,tamplar sau pot escalada pereti special amenajati,sau pot face jogging,ca mai apoi sa se retraga in celulele lor individuale,dotate cu mini-frigider,televizor plat si dus!!!!
2.BASTOY-este o inchisoare pt doar 100 de detinuti,tot in Norvegia.Fiecare detinut are propria casuta si se pot bucura de pescuit,tenis,sauna!!!
3.QINCHENG-in China.Acesta inchisoare primeste doar politicieni si vedete condamnate.Construita in 1952 ar fi trebuit sa gazduiasca criminali de razboi,dar in anii ’90 a fost renovata pt a fi o inchisoare de lux.Fiecare detinut are o camera mare cu TV,canapea,birou,WC,dus,masina de spalat.Meniul este adaptat conform varstei,bolilor detinutilor sau in functie de gravitatea faptei.In afara celulei nu sunt obligati sa poarte uniformele si li se da voie sa joace jocuri,sa faca miscare,sa citesca si sa se uite la TV!
4.INCHISOARE MAIESTATII SALE ADDIWELL-din Scotia,este o inchisoare privata,axata pe invatarea detinutilor a unei meserii cate 40 de ore pe saptamana.Este un fel de scoala.
5.CENTRUL DE JUSTITIE-este o inchisoare pt infractiunile comise fara violenta,din Austria.De afara inchisoare pare ,mai degraba o universitate moderna.Camerele arata ca si garsonierele de pe la noi,cu baie,frigider,tv,birou si o mica bucatarie.Afara detinutii pot sa sa joace basket,sa foloseasca sala de forta si computerele.Are o capacitate de doar 205 locuri.
6.ARANJUEZ-din Spania.Daca un membru al familiei este arestat i se permite si sotuluit sau sotiei sa locuiasca cu detinutul/detinuta,dar de asemenea si copiilor,pt a nu mai destrama familia!!!Inchisoarea este dotata cu gradinita,loc de joaca si chiar psiholog pt copii.
7.SAN ANTONIO-numita si inchisoarea petrecerilor.Are piscine,gratare,formatie care canta live,marijuana,biliard etc.!!!!Familia si prietenii detinutilor sunt primiti in vizite.Viata este ata de frumoasa ,incat unii prizonieri nu vor sa plece in momentul in care si-au ispasit pedeapsa.
8.SANTA ANA-din California,U.S.A.,este o inchisoare pe bani,adica daca esti condamnat dar ai bani ,poti sa platesti pt a sta in aceasta inchisoare in loc intr-una de stat.Costa cam 40.000$ pe an.Pot fi imbracati civil,nu au lacate la usi si au voie cu celularele.
9.ONOMICHI-din Japonia.Datorita faptului ca in ultimii ani tot mai multi batrani comit infractiuni(furt din magazine si posesie de droguri),s-a creat aceasta inchisoare pt infractorii de peste 70 de ani.Fiecare are camera sa,iar meniul este adecvat fiecarei persoane,de asemenea li se administreaza tratamentele necesare.
10.WANDSWORTH-in Anglia,are sala de sport,doua sali de forta si o capela pt 10 religii.Au multe programe educationale si de meserii ,pt a face tranzitia inapoi in societate cat mai usoara.Au si propriul post de radio.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!