Atentie! Doar un singur set de numere rosii se mai poate scoate!

Atentie! Doar un singur set de numere rosii se mai poate scoate!

O veste neasteptata pentru soferii care doreau  sa scoata numere rosii (provizorii). Miercuri 2 Noiembrie 2016 cand s-au prezentat la biroul de inmatriculari au aflat cu stupoare ca nu mai pot scoate al doilea sau al treilea set de numere rosii (dupa caz),pentru ca cei de la inmatriculari  au luat decizia in baza Ordinul 1501/2006 care prevede ca autorizatia provizorie de circulatie nu poate depasi 30 de zile.

Intr-un cuvant cei care doresct sa-si inmatriculeze masina,vor trebui sa faca acest lucru in termenul de 30 de zile, nemaiputand astfel sa scoata cel de al doilea sau chiar al treilea set de numere rosii.

Dar cum legile sunt in Romania cu dus si intors,mai exista o portita, aceea in care daca te prezinti cu toate documentele in vedereea inmatricularii definitive atunci se mai poate elibera  inca un set de numere rosii.

Cu alte cuvinte,cred ca aplicarea acestei legi se indreapta impotriva samsarilor de masini, cele trei randuri de numere rosii era pentru ca oamenii sa beneficieze de un timp suficient pentru a obtine actele necesare inmatricularii si banii pentru achitarea timbrului de mediu si nu pentru activitatea de bisnita.

Las la aprecierea dumneavoastra sa comentati aceasta lege.

Autor articol: WOWvideo.ro

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Atentie! Doar un singur set de numere rosii se mai poate scoate!
Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!