Celebritati care astazi nici nu le mai recunosti daca le vezi

Celebritati care astazi nici nu le mai recunosti daca le vezi.

 
Industria chirurgiei estetice este una din cele mai infloritoare din lume,pt ca se bazeaza pe nesiguranta omului in legatura cu aspectul fizic,asa ca vor fi destui care isi arunca banii in ”imbunatatiri chirurgicale”la ordinea zilei si totul in cautarea corpului perfect.
Majoritatea oamenilor isi permit o operatie,cel mult doua,asa ca trebuie sa se rezume la ceea ce considera ca trebuie musai schimbat.
Dar celebritatile ,care au conturi bancare consistente,nu au o limita asupra nr de operatii.Pe langa bani,vedetele au mereu presiunea de a arata perfect si cum timpul nu iarta pe nimeni,aceste recurg la operatii nenumarate in dorinta de a fi tineri cat mai mult timp.
Cu bani poti injecta botox in fata,in buze,ridica sprancene,etc.
Dar exista oameni care niciodata nu sunt multumiti de felul cum arata si astfel intra intr-un cerc al operatiilor care nu se mai termina niciodata.Rezultatul,dupa multe operatii este dezamagitor si uneori chiar monstruos.
Cu fiecare taietura de cutit fata devine mai greu de recunoscut si deseori au un aspect inuman si nu mai seamana deloc cu ei insusi.
Iata,in acest videoclip celebritatile care s-au transformat radical in urma operatiilor.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!