10 Persoane foarte celebre ruinate din cauza drogurilor

10 Persoane foarte celebre ruinate din cauza drogurilor.

 
Se pare ca exista o stransa legatura intre droguri si celebritate.Presiunea de a te afla mereu sub ochiul public combinata cu faptul ca drogurile sunt la tot pasul,pt cei ce si le permit,fac ca multe vedete de la Hollywood sa cada in plasa.
Dependenta este o boala serioasa,cronica si care te slabeste,adesea imposibil de tratat.
Dependenta nu este discriminatorie,ea atinge orice persoana,independent de faptul ca este sau nu cunoscuta,independent de statusul social.Cu atat mai greu le este celor care au cunoscut brusc faima,bogatia si cerinta de a fi mereu in forma si de a fi atent la cum se expun.
In plus cei care aprovizioneaza celebritatile cu droguri,nu vor sufla niciodata vreo vorba,deoarece au o vaca buna de muls.
Le este greu vedetelor sa faca fata si din cauza orarului foarte incarcat si uneori nu au timp pt a merge la clinici speciale de reabilitare.
Mai sunt si cei care odata ajunsi celebri nu mai simt entuziasm pt nimic si singurul mod pt a simti fericire este apeland la droguri.
In ultimii 10 ani tot mai multe celebritati au murit din cauza drogurilo,fie actori ,fie cantareti.
Multi suferea de aceasta dependenta,dar faptul ca se vorbeste de o vedeta consumatoare de substante interzise,este benefic pt a gasi solutii viabile si pt oamenii normal care au cazut in aceasta patima.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!