10 Persoane celebre care au murit dar de fapt se spune ca traiesc

10 Persoane celebre care au murit dar de fapt se spune ca traiesc.

 
Iata 10 dintre cele mai ciudate teorii despre celebritati destul de recente,despre care unii cred ca inca ar mai fii in viata:
10.TUPAC-in 1996 a fost impuscat,a fost dus la crematoriu destul de repede,ucigasii nu au fost niciodata gasiti si noi cantece tot au fost descoperite.Oameni care au declarat ca l-au vazut si o poza tulburatoare cu Rhianna,toate au alimentat ideea cxa se ascunde.
9.ANDY KAUFMAN-comediantul in varsta de 35 de ani a marturisit unui prieten ca vrea sa-si insceneze moartea,cu mult inainte de a muri de cancer la plamani in 1984.El chiar a aranjat o intalnire cu Alan Abel ,care in 1979 isi inscenase moartea
8.BRANDON LEE-in 1993 cand filma ,,The Crow” a fost impuscat pe platoul de filmare,astfel creiandu-se suspiciunea ca si-a inscenat moartea.Se presupune ca si-a luat identitatea unui politician pe nume Christopher Green.
7.KURT COBAIN-liderul formatiei Nirvana ,a murit in anul 1990.Multi sunt suspiciosi cu privire la biletul de adio ,pe care l-a lasat si cu privire la lipsa fotografiilor de la locul sinuciderii
6.RIVER PHOENIX-tanarul actor,de 23 de ani,a murit in urma unei supradoze de droguri ,in anul 1993.Adeptii teoriilor conspirationale,cred ca inca mai traieste sub numele politicianului Mark Dice.
5.MICHAEL JACKSON-cand te gandesti la cel mai mare star po ,inevitabil iti vin in minte tot felul de teorii ale conspiratiei.Chiar daca exista poize cu el mort,unii se intreaba de ce sicriul a fost inchis si exista o poza care sustine ca ar fi starul in ea.
4.ELVIS PRESLEY-in fiecare an exista oameni care jura ca l-au vazut.Cei care cred in faptul ca acesta traieste se bazeaza pe discrepantele despre cauza mortii:ba a fost atac de cord,ba a fost supradoza,ba s-a sinucis.
3.JIM MORISSON
2.PRINTESA DIANA-CATIVA CRED CA SI-A INSCENAT MOARTEA PT A SCAPA DE PRESA
1.AMY WINEHOUSE-DESI FAMILIA,DOCTORII SI APROPIATII SUNT SIGURI CA A MURIT ,EXISTA VOCI CARE CRED CA AR TRAI PE O INSULA ALATURI DE TUPAC SI MICHAEL JACKSON

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!