Topul celor 10 locuri secrete unde Nu poți merge

1469

Topul celor 10 locuri secrete unde Nu poți merge.

 
Iata locurile pe care niciodata nu le vei putea vizita:
-CAMERA 39-se presupune ca este un proiect al guvernului in valoare de 5 miliarde de dolari,dedicata urmaririi si prinderii retelelor de traficanti de droguri,falsificatorilor de bani,fraudei,contrabandei cu arme si traficului de fiinte umane.
Aceasta locatie secreta se crede ca is are sediul in Pyongyang,aproape de locuinta lui Kim Jong Un,liderul suprem al Coreii de Nord.
In fiecare vara,in ultimii 150 de ani,aceasta locatie gazduieste reuniunea celor mai puternici oameni ai planetei,incluzandu-l pe Richard Nixon si Herbert Hoover,considerati membrii cei ma vechi.Femeile nu sunt primite.
-ISE GRAND SHRINE-centru scintoist,dedicat lui Amaterasu,un simbol stravechi al familiilor regale,care au responsabilitatea de a asigura tot ce le este necesar preotilor bisericii scinteiste.Se spune ca in partea cea mai adanca a monumentului s-ar afla un artefact sfant,oglinda secreta a lui Amaterasu,simbol stravechi ce semnifica intelepciunea si cinstea.
-SEIFUL BISERICII MORMONE-sculptat adanc in Muntii de Granit,este o zona controlata termic ,care contine peste 3 miliarde de pagini de informatii.In ultimii 100 de ani,Biserica Ultimilor Sfinti,a adunat cu meticulozitate informatii despre majoritatea americanilor.Ofera gratuit informatii online si ofera tururi gratuite doar la intrarea in seif.
-ARHIVELE VATICANULUI-contin una din cea mai importanta colectiede documente istorice din lume,dar acum 400 de ani o parte din acesta a fost inchisa.Se spune ca ar avea 52 de ile de rafturi
-CLUBUL DOMNILOR ALBI-acesta este cel mai vechi si mai exclusivist club de domnidin Anglia,ai carui membri includ sange regal,aristrocrati,politicieni si oameni de afceri.Multii dintre membrii actuali au avut la randul lor bunici si strabunici membri ai acestui club.Barul nu se inchide niciodata,iar cartea de pariuri contine si pariuri dintre cele mai absurde:doi domni,care au pus pariu pe picaturile apa ce se scugeau pe geam
-METROUL2 AL MOSCOVEI-un sistem secret de metrouri,care face legatura intre Kremlin,palatul presidential si diferite posturi de comanda.Mai contine si un oras subteran,capabil sa gazduiasca 15.000 de oameni,timp de 30 de ani,in cazul unui atac nuclear.
-CLUB 33 DISNEYLAND-este un restaurant de 5 stele ,unde pasari virtuale iti stiu numele si baile au wc-uri in forma de tronuri adevarate.Localizat discret pe Roal Street nr.33 in New Orleans.Deasupra pietei,soneria ascunsa sub un panou.
-ZONA 51-faimoasa si din ”Dosarele X”.Cine stie ce tehnologie este ascunsa si studiata aici…dar avnd in vedere ca in anii 1960 aici s-au fabricat cu succes avioanele Stealth,cine stie ce se ai studiaza acum,mai ales avand in vedere ca desi traim vremuri de pace aceasta baza militara nu este inchisa..

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!