Top 10 cei mai bogați sportivi din lume

Top 10 cei mai bogați sportivi din lume – Lista celor mai bine plătiți sportivi.

 
Cei mai bine platiti sportivi din lume nu isi castiga toti banii neaparat numai din sport,dar cu siguranta sunt unii dintre cei mai bogati si mai cunoscuti.
Fie ca este vorba de Magic Johnson,fie de David Beckham,sau Roger Federer,acestia sunt cei mai bogati si mai cunoscuti.Iata topul celor maibogati dintre ei:
10. Shaquille O’Neal – $400 Milioane
9. David Beckham – $350 Milioane
8. Roger Federer – $350 Milioane
7. Kobe Bryant – $360 Milioane
6. Magic Johnson – $500 Milioane -Acum, americanul care a vrăjit lumea cu jocul său divin are 51 de ani. Au trecut două decenii de cînd a anunţat că are SIDA.
Magic. Pur şi simplu. Probabil cel mai inteligent baschetbalist din toate timpurile. Şi cel mai talentat. A exprimat bucuria jocului ca nimeni altul. Surîsul său după un no-look pass sau după un coş de la mare distanţă sau după o acţiune individuală la care nimeni nu se gîndea îi impresiona chiar şi pe cei mai aprigi rivali. Pentru că nu era nimic sfidător în acel surîs. Era doar fericirea de a face cu pasiune ce îi plăcea. La LA Lakers şi în Dream Teamul american, la Olimpiada din 1992, în fiecare clipă a carierei sale. Earvin „Magic” Johnson.
5. LeBron James – $42 Milioane
4. Tiger Woods – $700 Milioane-Interesant e că Tiger Woods a fost primul sportiv cu o avere estimată la peste un miliard de dolari, însă bogaţia i-a mai scăzut când a fost implicat într-un scandal sexual.
3.Michael Schumacher-$780 Milioane
2.Floyd Mayweather Jr.-$650 Milioane
1.Michael Jordan-$1.14 Miliarde-Michael Jordan face parte din cei 290 noi miliardari recenzaţi anul acesta de revista Forbes. legendarul baschetbalist, proprietar al formaţiei Charlotte Hornets, din NBA, se află pe locul 1.741 între cei 1.826 de miliardari în dolari existenţi în momentul de faţă pe planetă.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!