Iata 10 lucruri șocante despre McDonald’s

688

Iata 10 lucruri șocante despre McDonald’s.

 
Iata 10 lucruri socante care se intampla in spatele semnului auriu de la McDonald’s:
10.In 2010 restaurantele McDonald’s au incetat sa mai foloseasca carnea de vita ,spalata in hidroxid de amoniu,care semana cu o mazga rosie.
9.O slujba la acest lant de magazine este definita in dictionar ca o slujba prost platita cu foarte putine posibilitati de evolutie.
8.Intre 1995 si anii 2000,toate premiile mari ale companiei erau castigate prin frauda.13 milioane de jocuri monopoly au fost date angajatilor care au promovat acest joc.
7.Americanii mananca 7 miliarde de tone de carne de vaca din produsele McDonald pe an,corespondentul a totalului de capete de vaca din Anglia.
6.O femeie pe nume Stella,a suferit arsuri de gradul 3 atunci cand si-a varsat cafeaua pe ea.Costurile tratamentelor medicale au fost de 10.000$,dar compania a oferit doar 800$.I-a dat in judecata si a obtinut 500.000$
5.In restaurantele McDonald’s mananca aproximativ 68 de milioane de oameni pe zi,adica 1% din populatia globului.Compania vinde 75 de hamburgeri pe secunda.
4.Primul drive-thru a fost conceput pt militari.Cand s-a deschis primul drive-thru in China,clientii se opreau in parcare si mancau in masina
3.Semnul auriu M,este la fel de cunoscut ca crucea crestina
2.Si inchisoarea Guantanamo are propriul McDonald’s,primul si singurul din Cuba
1.In 1960 se dorea schimbare logo-ului,dar consultantul in design Louis Cheskin i-a convins sa nu o faca,pt ca la nivel de suconstient logo-ul ”M”amintea de sani mari.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!