23 de utilizări neobișnuite pe care le poti face cu Coca-Cola

23 de utilizări neobișnuite pe care le poti face cu Coca-Cola.

 
Multa lume indrageste aceasta bautura,dar sub pretextul faptului ca reteta prepararii este secreta,habar nu avem ce bem ,sau mai rau ceea ce dam voie copiilor nostri sa bea.
Dupa vizionarea intrebuintarilor acestei bauturi racoritoare puteti trage singuri concluzia!!

Coca Cola este una dintre cele mai populare băuturi carbogazoase din lume dar şi cea mai controversată atunci când ne referim la implicaţiile negative asupra sănătăţii noastre. Căci, Coca Cola nu este recomandată să fie consumată în cantităţi mari şi în nici un caz de către copii. Dacă vrei să te convingi cât de nocivă este, află că această băutură poate fi folosită cu succes în gospodărie, la curăţenie dar şi în grădină, ca repelent împotrivă dăunătorilor.

În loc să bem Coca Cola, mai bine o folosim în gospodărie! Jurnaliştii de la Business Insider au descoperit 25 întrebuinţări la care nici măcar nu te-ai gândit. Uite ce poţi face cu un singur pahar!
Îndepărtează petele de grăsime de pe haine şi alte produse texile.
Îndepărtează rugina. Nu trebuie decât să scufunzi pentru câteva minute obiectul ruginit într-un recipient în care ai turnat Coca Cola. Freacă-l apoi cu un burete abraziv sau cu folie de aluminiu.
Îndepărtează petele de sânge de pe haine.
Îndepărtează petele de ulei de maşină scurse, de-a lungul timpului, pe podeaua garajului.
Un şurub ruginit pe care vrei să-l înlocuieşti se scoate foarte greu. Pulverizează coca cola peste el şi aşteaptă să vezi minunea! Rugina va fi îndepărtată în câteva minute.
Coca Cola se foloseşte împotriva dăunătorilor din grădină fiind un produs care funcţionează de minune împotriva melcilor.
Ajută gazonul să crească.
Previne crizele de astm. Se pare că ingredientul principal, cofeina, ajută în această afecţiune pulmonară.
Dezgheaţă parbrizul maşinii tale pe timp de iarnă. Toarnă Coca Cola peste pojghiţa de gheaţă şi vei vedea cum va fi îndepărtată instantaneu.

1. Coca Cola scoate petele de grasime de pe haine si alte materiale textile.

2. Coca Cola elimina rugina; trebuie sa inmoi o bucatica de material in Cola, sau sa folosesti un burete sau o folie de aluminu pentru a elimina zonele ruginite.

3. Elimina petele de sange de pe imbracaminte si alte materiale textile.

4. Curata petele de la uleiul de masina.

5. Curata arsura de pe tigai; lasa mai intai tigaile si celelalte recipiente arse, la inmuiat in Coca Cola, apoi clateste.
6. Coca Cola curata foarte bine si ibricul patat.

7. Curata bateria de la masina. Nu iti trebuie decat o cantitate mica de Cola.

8. Poti sa iti cureti si motorul de la masina cu Coca Cola. Distribuitorii de Cola cunosc de multa vreme procedeul.

9. Iti poti lustrui colectia de anticchitati cu putina Cola. Coca Cola face ca monedele vechi sa arate ca noi.

10. Curata gresia foarte bine! Toarna cola peste gresie, las-o sa actioneze pentru cateva minute si apoi clateste.

O femeie de 30 de ani din Noua Zeelandă a murit din cauza unui obicei prost, practicat de opt ani, după cum se crede. Natasha Harris obişnuia să bea şi până la zece litri de Coca-Cola pe zi.
Deşi cauza adevărată a morţii femeii, care era şi mamă a opt copii, nu a putut fi stabilită exact nici după patru luni de la moartea ei, este de notorietate dependenţa Natashei de faimoasa băutură răcoritoare îndulcită.
Partenerul de viaţă al Natashei este aproape sigur că băutura a ucis-o şi povesteşte că femeia “îşi pierdea pur şi simplu minţile” dacă nu dispunea după bunul ei plac de o cantitate considerabilă de Cola, zilnic, scrie mirror.co.uk. Guvernul de la Riga a interzis vânzarea produselor si a bauturilor care conţin coloranţi, cofeina şi substante artificiale informează Todayonline.com. Lista băuturilor si produselor nesănătoase conţin o paletă largă de produse, de la chipsuri şi dulciuri la băuturile aparninând celor mai mari doi producatori din piaţă, Coca-Cola Co. si PepsiCo Inc. Ministerul Sănătăţii din Letonia a explicat aceasta decizie prin cresterea numarului de copii care sufera de obezitate. “Colorantii si substantele artificiale pot provoca reactii alergice. Organismele copiilor sunt foarte sensibile la contactul cu produse chimice”. Conform Ministerului Sanatatii de la Riga, Uniunea Europeana permite tarilor membre sa interzica vanzarea produselor care contin substante artificiale. Cei mai mari producatori de băuturi răcoritoae din lume se confruntă cu probleme serioase în India unde comercializarea mărcilor celor doi producatori este interzisă în tot mai multe state. Decizia autoritătilor indiene a venit dupa un raport al autoritatile sanitar veterinare de la New Delhi care sustin ca au gasit in aceste băuturi racoritoare un nivel de pesticide mai mare decât limita permisă.

Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!