10 SECRETE ale Hotelurilor ascunse fata de clienti

951

10 SECRETE ale Hotelurilor ascunse fata de clienti

 
Dupa ce au vazut acest articol,multi au spus ca nu se mai duc la hotel in viata lor!
Iata ce ascund hotelierii de voi:
1o.Lenjeria este ,de obicei,spalata in cadrul hotelului,dar atunci cand o camera nu este folosita o lunga perioada de timp,aveti grija sa intrebati daca vi se spala lenjeria inainte,deoarece,la lumina infrarosie puteti vedea tot felul de pete,sau isi pot face culcus plosnitele.
9.Comisionul-cu totii cautam cea mai buna oferta online si de obicei exista o a treia parte care se ocupa de acest lucru.Daca totusi faceti rezervarea direct la receptia hotelului,spuneti-le ca ati descoperit online un pret mai mic
8.Lucruri de valoare-cu siguranta daca ati uitat ceva de valoare in camera de hotel,nu este intr-un loc ascuns,ci la vedere sinu aveti nici o sansa sa le mai primiti dupa ce ati plecat
7.Timp de iubire-se stie ca daca doi angajati ai unui hotel se iubesc,vor folosi camerele goale pt a-si arata iubirea si cu siguranta nu vor anunta menajera sa spele cearsafurile dupa ei.
6.Parteneriatul-hotelurile fac orice pt nu a ajunge la stiri cu evenimente negative,de aceea ofera tot felul de facilitati politiei,pompierilor si chiar guvernului,pt a se asigura ca au spatele acoperit.
5.Sincronizarea este totul-este indicat sa nu faci rezervarea dimineata ,deoarece este mai scump.Mai bine suni pe la 5-6 seara,pt ca intre timp mai sunt care au anulat rezervarile si holelurile sunt disperate sa acopere aceste goluri.
4.Fara valeti-in contract majoritatea hotelurilor specifica ca nu se fac responsabile de orice paguba survenita asupra masinii in timp ce valetul ti-o parcheaza
3.A murit cineva?-desi ai crede ca decesele in hotel sunt rare,de fapt,se intampla mult mai des decat ai crede.Datorita colaborarii mentionate mai devreme cu politia si pompierii,pot scoate cadavrul din hotel foarte discret pe usa din dos.
2.Paharele-sa nu beti niciodata din paharele hotelurilor.Cameristele au fost filmate folosit spray de mobila pe pahare ,pt a le da stralucire sau spalandu-le in WC daca nu i se da bacsis.De asemenea,verificati daca sticlele din frigider au fost desfacute,altfel platiti pt ceva ce nu ati consumat,sau mai rau,au fost descoperit sticle umplute cu urina sau apa.
1.Staruri in hotel-nu intotdeauna vedetele stau in hoteluri de 5 stele.Hotelierii fiind platit extra,pot bloca accesul la anumite facilitati de care trebuia sa te bucuri si tu.

 
Autor articol: WOWvideo.ro
Sursa video: Youtube

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!

Nu uitati sa dati un LIKE pagini noastre de FACEBOOK si SHARE la articol. Multumim!